Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kassler mandariiniliemessä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeatekoinen ruoka, jossa on raikas maku. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa tai pelkästään runsaan vihersalaatin kera, jos lasket kaloreita.

Neljälle

  • 8 savukasslerkyljystä
  • 1 purkki mandariiniviipaleita liemessä
  • 1 maustemitta ranskalaista salaattimaustetta
  • 1 dl mandariinien lientä

Valmistusohje

1. Laita lihat paistokasariin tai matalaan pataan. Mausta ja laita mandariiniviipaleet lihojen päälle.

2. Kaada joukkoon vähän mandariinien lientä ja kuumenna kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kassler