Wasabilohi
Wasabilohi on hyvä vinkki bilenaposteltavaksi, alkupalaksi ja pieneen herkutteluun. Resepti: Pro Kala ry
Ainekset
- 4 viipaletta graavilohta tai kirjolohta
- noin 1 tl wasabitahnaa
- vähän rapeaa salaattia
- ruohosipulia
- (sitruunan kuorisuikaleita)
Valmistusohje
Nosta kalaviipaleet paperin päälle ja sipaise jokaisen pintaan vähän wasabitahnaa ( japanilaista vihreää vahvaa piparjuurta, jota käytetään mm. sushissa). Suikaloi salaatinlehdet ja levitä ne lohiviipaleille. Kietaise rullalle. Leikkaa kahteen osaan ja koristele ruohosipulilla ja kiinnitä tikulla. Tarjoa alkupalana tai noutopöydässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"