Tämä omalaatuinen resepti saa taatusti haluamaan sitä toisen ja kolmannenkin kerran.
- Sekoita kerma ja grana-padano -juusto suuressa, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kulhossa. Aseta kulho vesihauteeseen kiehuvaa vettä täynnä olevaan kattilaan.
- Sekoita vispilällä kunnes grana-padano -juusto sulaa ja koostumuksesta tulee tasaisen nestemäistä. Nosta kattila liedeltä.
- Siivilöi sekoitus hienojakoisen siivilän läpi syvään leivontakulhoon.
- Anna jäähtyä puolisen tuntia ennen kuin asetat kulhon jääkaappiin 8–10 tunniksi. Kun sekoitus on jähmettynyt, muotoile siitä jäätelökauhan avulla pienen jäätelöpallon muotoisia palloja.
- Tarjoile laseissa tai pienissä kulhoissa ja pirskota päälle balsamiviinietikkaa.