Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grana/rucola-päärynäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yllättävää kyllä, mutta päärynästä, rucolasta ja grana-padanosta tulee maukas välipala, jopa pääruoka, jos annoksesta tekee tarpeeksi runsaan.

Ainekset

  • 400g grana-padano -juustoa
  • 2 päärynää, pilkottuna ja siemenkota poistettuna
  • nippu rucolaa revittynä
  • 1/2 kuppia pinjansiemeniä
  • neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • balsamiviinietikkaa pirskottamiseen
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

- Leikkaa tuoreita paloja grana-padano -juustoa ja laita ne isoon salaattikulhoon.

- Sekoita rucola, päärynät ja siemenet.

- Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta suolalla ja sekoita hyvin.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti