Raaka naudanliha ei ehkä ole kaikkien suosikki, mutta kannattaa olla ennakkoluuloton. Lihan rakenne yhdistettynä rucolan ja grana-padano -juuston makuun tekee tästä oivan alkuruoan.
- Paketoi liha muoviin ja laita se pakastimeen kymmeneksi minuutiksi. Tämä tekee lihan leikkaamisen helpommaksi.
- Leikkaa liha n. 8 mm:n levyisiksi viipaleiksi. Nuiji viipaleet kahden muovin välissä mahdollisimman ohuiksi.
- Ota lihat pois muovista ja aseta isolle lautaselle. Lisää muutamia rucolan lehtiä, suolaa, pippuria, grana-padano- tai parmesaanijuuston lastuja, raa'an lihan päälle. Pirskottele vielä päälle oliiviöljyä.
- Lisää annoksen päälle runsaasti granaattiomenan siemeniä sekä puristettua sitruunanmehua juuri ennen tarjoilua.