Gratinoitu sinappisilli

Nopeasti valmistuvaa herkkua.

Kuudelle

  • 2 prk liotettua säilykesilliä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 rkl sinappia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti. Paloittele sillit, laita ne vuokaan ja päälle tilliä.

2. Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita mukaan sinappi. Kaada vuokaan ja gratinoi uunissa n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.