Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gratinoitua parsaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • puntti tuoretta parsaa
  • muutama nokare voita
  • Ortalli balsamietikkaa karahvissa
  • 2 dl kuohukermaa
  • korppujauhoja
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistusohje

Huuhtele parsat hyvin ja leikkaa niiden kannat pois. Kiehauta vettä ja keitä parsoja kattilassa muutaman minuutin ajan.

Kaada vesi pois kun parsat ovat vielä rapeita ja asettele ne voideltuun uunivuokaan. Kaada kerma parsojen päälle ja mausta korppujauhoilla, voinokareilla, suolalla ja pippurilla.

Paista uunissa 200-asteessa 15 minuuttia. Pirskottele lopuksi balsamiviinietikkaa parsojen päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa