Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattu varhaissipuli, pihvi ja salaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Resepti: Markus Maulavirta

Ainekset

  • naattisipulia (esim. varhaissipulia)
  • valkosipulia
  • naudan ulkofileepihvi
  • salaattia

Salaatinkastike

  • suolaa
  • pippuria
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • sitruunan mehua

Valmistusohje

Paista pannulla naattisipulin puolikkaita ja valkosipulin kynsiä. Lisää pannulle pihvi. Paista sitä kunnes nesteet nousevat sen pinnalle ja vaihda puolta. Riko salaatinlehdet kevyesti käsin (veitsellä leikatessa salaatinlehti tummuu). Sekoita salaatti kastikkeeseen kevyesti ”heitellen”.

Tuoreimmat aiheesta

Lihasalaatti