Kalkkunaleike

Kevyttä sitruunalla maustettua kalkkunaleikettä.

Ainekset

  • 4 ohutta kalkkunanleikettä
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • hieman tuoretta timjamia

Valmistusohje

Sekoita kulhossa raastettu sitruunankuori, sitruunanmehu, 3rkl oliiviöljyä, hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu timjami. Marinoi kalkkunan leikkeitä 20 minuuttia seoksessa.

Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja paista leikkeet pannulla kypsiksi, noin 2 minuuttia per puoli.

Mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta salaatin päälle ohuiksi siivuiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.