Grillattua juustoa ja salaattia

Herkullinen grillattu juusto on ruokaisa kevään välipala. Pidä huoli, ettei juusto ole liian pehmeää. Grillattavaksi sopii mainiosti esimerkiksi kreikkalainen halloumi.

Ainekset

  • kovaa grillin kestävää juustoa (esim. Halloumi)
  • erilaisia tuoreita yrttejä (basilikaa, timjamia, persiljaa, rakuunaa jne.)
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria
  • sitruunamehua

Valmistusohje

Leikkaa juusto viipaleiksi ja grillaa. Sekoita yrtit ja öljy tehosekoittimessa ja mausta sitruunalla, suolalla, pippurilla. Sakeuden voit määritellä itse, yrttiöljystä tulee sitä sakeampaa mitä enemmän laitat yrttejä. Asettele lautaselle salaattia ja grillattu leipä, jonka päälle juustoviipaleet ja yrttiöljyä makusi mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!