Yrttipihvi grillattujen tomaattien kera
Käytä kuivattuja tai tuoreita yrttejä sen mukaan, mitä kotoasi löytyy. Grillipannu on hyvä sijoitus, jos haluat paistaa vähärasvaisesti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 1 viipale pihviä
- yrttisuolaa
- timjamia ja rosmariinia
- 2 tomaattia
- 2-3 salaattilajiketta
- 1 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa tomaattien päälle ristiviillot ja laita ne uunivuokaan. Mausta yrttisuolalla ja timjamilla ja laita korkealle uuniin n. 5 minuutiksi.
2. Mausta liha yrttisuolalla, timjamilla ja rosmariinilla ja grillaa molemmin puolin.
3. Sekoita salaattilajikkeet, suolaa kevyesti ja lisää oliiviöljy. Tarjoile salaatti ja tomaatit pihvin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka