Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattua kuhaa kurkku-tillikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäkeittiössä valmistetaan tänään herkullista kuhafileetä raikkaassa kurkku-tillikastikkeessa. Tulisempaan versioon voi lisätä mausteeksi chiliä.

Ainekset

  • kuhafileetä, joko nahalla tai ilman nahkaa
  • öljyä
  • kermaviiliä
  • kurkkua
  • valkosipulia
  • tilliä
  • hunajaa
  • sipulinvarsia

Valmistusohje

Sivele kuha öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa kuumalla grillillä. Kuori kurkku ja poista siemenet, leikkaa pieniksi paloiksi. Mausta kermaviili, hunajalla, valkosipulilla, tillillä, sipulinvarsilla, sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Vielä voit lisätä vähän chiliä jos pidät tulisemmasta. Muhenna kurkut kastikkeeseen, anna tekeytyä tovi ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala