Grillatut sipulit
Näitä sipuleita kannattaa valmistaa, kun sipulit ovat vastakorjattuja. Grillaa ne lisukkeeksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg keltasipuleita
- suolaa ja vettä
- 2 tl rapsiöljyä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
Kastike
- 2 tl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita viinietikka, oliiviöljy, suola ja pippuri.
2. Puhdista sipulit ja halkaise ne. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja keitä sipulit pehmeiksi.
3. Penslaa sipulit rapsiöljyllä. Grillaa niitä kuumalla hiilloksella, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Tarjoile kastikkeen kera, ripottele päälle rosmariinia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku