Omenakyljykset inkiväärillä
Julkaistu
Porsaanliha ja omena ovat vanhanajan hyväksi havaittu, aina onnistunut yhdistelmä. Jos haluat ruoasta hieman kastikkeisemman ja nykyaikaisemman, lisäät esimerkiksi tomaattimurskaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- 6 porsaankyljystä
- hieman jauhettua inkivääriä
- 500 g basilikalla maustettua tomaattimurskaa
- 1 dl lientä
- 2-3 hapanta omenaa, lohkoina
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset, ruskista ne molemmin puolin. Kaada päälle liemi ja jälkipaista kannen alla 10 minuuttia.
2. Peitä kyljykset tomaattimurskalla, kuumenna kiehuvaksi.
3. Paista omenalohkot nopeasti voissa pannulla, koristele kyljykset niillä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku