Grillattua possua ja mehustettua salaattia
23.4.2013
- Ruokavalio: Gluteeniton
Grillattu possu
- 500 g possun sisäfileetä
- suolaa
- mustapippuria
- öljyä
Mehustettua salaattia
- 1 romainesalaatti
- 1 omena
- pala selleriä
- pieni pala varhaiskaalia
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 4 rkl majoneesia
- 4 retiisiä
- 1 friseesalaatti
- öljyä
- balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillattu possu:
Siisti sisäfilee ja leikkaa paloiksi. Mausta lihat öljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa lihat grillipannussa kypsiksi.
Mehustettua salaattia:
Suikaloi kasvikset. Murskaa pähkinät. Sekoita kasvikset, pähkinät ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi romainesalaatti isoiksi paloiksi. Revi myös friseesalaatti ja sekoita salaatit keskenään. Mausta ne kevyesti öljyllä, tilkalla balsamiviinietikkaa, suolalla sekä pippurilla.
Tarjoile grillatun possunfileen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka