Grillattua possua ja mehustettua salaattia

23.4.2013

Grillattu possu

  • 500 g possun sisäfileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Mehustettua salaattia

  • 1 romainesalaatti
  • 1 omena
  • pala selleriä
  • pieni pala varhaiskaalia
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 4 rkl majoneesia
  • 4 retiisiä
  • 1 friseesalaatti
  • öljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu possu:

Siisti sisäfilee ja leikkaa paloiksi. Mausta lihat öljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa lihat grillipannussa kypsiksi.

Mehustettua salaattia:

Suikaloi kasvikset. Murskaa pähkinät. Sekoita kasvikset, pähkinät ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi romainesalaatti isoiksi paloiksi. Revi myös friseesalaatti ja sekoita salaatit keskenään. Mausta ne kevyesti öljyllä, tilkalla balsamiviinietikkaa, suolalla sekä pippurilla.

Tarjoile grillatun possunfileen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!