Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut lohitäytteiset rieskarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näihin kääröihin kannatta käyttää hyvää lapinrieskaa. Kääröt lämmitetään foliokääreessä grillissä ja syödään lämpiminä suoraan kääreestä. Kätevää retkellä.

Neljälle

  • 4 isoa lapinrieskaa
  • 6 viipaletta kylmäsavustettua lohta
  • 200 g Philadelphia-juustoa
  • 1 ½ rkl piparjuuriraastetta
  • ½ dl tillisilppua
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita Philadelpfia-juustoon piparjuuriraaste, tilli- ja ruohosipulisilppu ja kääntele joukkoon lohisilppu. Mausta sitruunamehulla sokerilla ja pippurilla.

2. Jaa lohitahna rieskoille ja kääri ne napakasti rullalle. Kietaise kääröt alumiinifolioon ja kiinnitä päistä kiertämällä kuin karamellit. Tämän kaiken voit tehdä ennakkoon.

3. Laita foliokääröt grilliin ja grillaa minuutti joka puolelta. Huom! nosta grilliritilä hyvän matkan päähän hehkusta, etteivät leivät pala.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat