1. Hiero lihaan suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään tomaattipyree, balsamiviinietikka ja jalapenokastike, lisää juustokumina ja chilijauhe ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Penslaa liha seoksella ja anna vetäytyä sen aikaa, kun hiilet palavat kunnon hehkuvaksi hiillokseksi.
2. Puhdista paprika ja kevätsipulit ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet ja silppua puolikkaat pieneksi. Kuullota paprika, sipuli ja chili nopeasti öljyssä.
3. Grillaa lihapalaa ritilällä riittävän kaukana hiilipesästä. Käännä useita kertoja. Grillausaika on 20-30 minuuttia riippuen siitä, miten punaisena lihan haluaa. Sisälämpötila 61 astetta merkitsee rosaa lihaa, 70 on läpikypsä. Kiedo liha vetäytymään alumiinifolioon 10 minuutiksi ennen viipalointia. Grillaa tortillaleipäsiä ½ minuuttia ja täytä ne vihannesseoksella ja lihaviipaleilla. Tarjoile heti.