1. Aioli: Varmista, että kaikki ainekset ovat samanlämpöisiä, silloin aioli eli valkosipulimajoneesi ei juoksetu niin helposti. Kuori ja purista valkosipulinkynnet ja purista sitruunasta mehua. Vatkaa keskenään keltuaiset, sitruunamehu, valkosipulimurske ja suola. Lisää öljyä varovasti, aluksi tipoittain, sitten ohuena norona. Vatkaa koko ajan voimakkaasti, mieluiten sähkövatkaimella tai tehosekoittimella. Valmis aioli on kiiltävää ja paksua. Pane jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien päähän ja aseta ne voideltuun uunivuokaan. Paista niitä uunissa 15 minuuttia. Keitä vihreitä papupalkoja miedosti suolatussa vedessä. Pidä vihannekset lämpiminä tarjoiluun.
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet. Puhdista filee(t), pistä terävällä veitsellä syviä viiltoja lihaan ja työnnä valkosipulinkynnet viiltoihin. Hiero liha suolalla ja pippurilla ja paista paistinpannulla kauniin ruskeaksi. Nosta uunivuokaan ja paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpötila on 65 astetta. Uunista otettuasi anna lihan vetäytyä jonkin aikaa ennen viipalointia. Tarjoile aiolin ja vihannesten kera.