Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut vihannekset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Toisille tämä on lisuke – toisille pääruoka! Tarjoile grillatut vihannekset yhdessä erilaisten kastikkeiden, kuten aiolin, hummuksen ja guacamolen kera. Voit valmistaa kaiken liedellä tai uunissa.

Neljälle

  • 4 perunaa
  • 4 maissintähkää
  • 4 tomaattia
  • yrttivoita
  • voita
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Perunat: Leikkaa jokaiseen perunaan ristiviilto ja kääri ne alumiinifolioon. Grillaa ritilällä tai suoraan hiilloksella ja kääntele välillä, paista vähintään 30 minuuttia. Paina perunat auki ja tarjoile yrttivoin kera.

2. Maissintähkät: Kääri tähkät folioon, grillaa ritilällä 10-15 minuuttia. Kääntele välillä. Ota folio pois ja paahda maisseja hetki hiilloksella, tarjoile voin kera.

3. Tomaatit: Leikkaa tomaattien päälle viillot ja laita ritilälle 4-5 minuutiksi. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia.

Tuoreimmat aiheesta

Grillatut kasvikset