Grillikasvis-fetasalaatti
Julkaistu
Tämä salaatti on ruokaisa ja valmistuu kesäkeittiössä hetkessä. Nauti salaatti maalaisleivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 kypsää uutta perunaa
- 1 suikaloitu paprika
- 1 viipaloitu kesäkurpitsa
- 1 lohkottu punasipuli
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl hunajaa
- 0,5 tl vastajauhettua mustapippuria
- 0,5 tl suolaa
- 0,5 dl hienonnettua persiljaa tai basilikaa
- 4 viipaletta fetajuustoa
- basilikanlehtiä
- rosepippuria
Valmistusohje
Pese ja kypsennä perunat. Paloittele kasvikset.
Grillaa kasvikset kuumassa grillissä kummaltakin puolelta. Laita grillatut kasvikset kulhoon.
Mittaa öljy, sitruunamehu, hunaja ja mausteet pieneen kulhoon. Sekoita ainekset sekaisin.
Kaada kastike kasvisten päälle ja sekoita kahdella lusikalla, niin että kastike imeytyy tasaisesti kasviksiin. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai basilikaa sekä fetajuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku