Kesän paras feta-papusalaatti
Kristan salaatti on täynnä kesän makuja.Salaattijuusto viimeistelee kokonaisuuden.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- noin 250 g fetajuustoa
- 200 g säilöttyjä voi- ym.papuja
- 125 g punaisia kirsikkatomaatteja
- 125 g keltaisia kirsikkatomaatteja
- 1/2 punasipuli
- 1 ruukku vuonankaalia
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 1/2 tl sokeria
- noin 1/2 tl suolaa
- ripaus rouhittua rosépippuria
- ripaus rouhittua viherpippuria
Pinnalle
- Pinjansiemen-, karpalo-, ja kurpitsansiemensekoitus
Valmistusohje
Valuta feta liemestään. Valuta ja huuhtele pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle salaattijuustopaketin siemen-marjasekoitus.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku