Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesän paras feta-papusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kristan salaatti on täynnä kesän makuja.Salaattijuusto viimeistelee kokonaisuuden.

Ainekset

  • noin 250 g fetajuustoa
  • 200 g säilöttyjä voi- ym.papuja
  • 125 g punaisia kirsikkatomaatteja
  • 125 g keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 1/2 punasipuli
  • 1 ruukku vuonankaalia

Kastike

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1/2 tl sokeria
  • noin 1/2 tl suolaa
  • ripaus rouhittua rosépippuria
  • ripaus rouhittua viherpippuria

Pinnalle

  • Pinjansiemen-, karpalo-, ja kurpitsansiemensekoitus

Valmistusohje

Valuta feta liemestään. Valuta ja huuhtele pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle salaattijuustopaketin siemen-marjasekoitus.

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti