Kesän paras feta-papusalaatti

Kristan salaatti on täynnä kesän makuja.Salaattijuusto viimeistelee kokonaisuuden.

Ainekset

  • noin 250 g fetajuustoa
  • 200 g säilöttyjä voi- ym.papuja
  • 125 g punaisia kirsikkatomaatteja
  • 125 g keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 1/2 punasipuli
  • 1 ruukku vuonankaalia

Kastike

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1/2 tl sokeria
  • noin 1/2 tl suolaa
  • ripaus rouhittua rosépippuria
  • ripaus rouhittua viherpippuria

Pinnalle

  • Pinjansiemen-, karpalo-, ja kurpitsansiemensekoitus

Valmistusohje

Valuta feta liemestään. Valuta ja huuhtele pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle salaattijuustopaketin siemen-marjasekoitus.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!