Valmista Kimchistyle-palsternakkasalaatti. Laita pannulle öljyä ja lisää siihen tomaattipyre. Anna tomaattipyreen kuullottua pannussa. Pilko chili ja murskaa valkosipuli. Lisää ne tomaattipyreeseen. Kuori ja raasta palsternakka. Hienonna yrtit sekä punasipuli ja lisää ne palsternakkaraasteeseen. Ota pyree grilliltä viilentymään. Lisää siihen etikkaa, öljyä, suolaa ja sokeria. Kaada tomaattipyre-kastike palsternakkaraasteen joukkoon.
Laita sydänsalaatti ja sokeriherneet hetkeksi grillille. Pilko hiukan grillatut sydänsalaatti ja sokeriherneet. Sekoita ne palsternakkaraasteen joukkoon.
Tee kermaviilikastike. Laita kulhoon kermaviiliä, hunajaa, valkoviinietikkaa, hienonnettua minttua, suolaa ja mustapippuria. Sekoita ja laita sivuun maustumaan.
Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää perunat. Paista perunaviipaleet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Valuta ja suolaa ne.
Laita kanat grillille kypsymään. Grillaa pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Kun kanat ovat kypsät, voit tarvittaessa laittaa ne vetäytymään foliokääreeseen.