Makkara-peruna-paprikavartaat

Makkarasta on moneksi ja jopa vartaisiin. Sinappinen dippi kuuluu ehdottomasti makkaran kaveriksi. Makuyhdistelmä on voittamaton.

Ainekset

  • 400 g grillimakkaraa paloina
  • 8 kypsää uutta perunaa
  • 1 paprika lohkoina
  • 2 punasipulia lohkoina
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl limen mehua
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

Liota grillitikkuja haaleassa vedessä ja pujota sen jälkeen tikkuihin makkaraa, perunoita, paprikaa ja sipulia.

Sekoita oliiviöljyn joukkoon mausteet ja sivele vartaat juuri ennen grillausta mausteöljyllä.

Grillaa vartaat kauniin ruskeiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!