Makkara-peruna-paprikavartaat
Makkarasta on moneksi ja jopa vartaisiin. Sinappinen dippi kuuluu ehdottomasti makkaran kaveriksi. Makuyhdistelmä on voittamaton.
Ainekset
- 400 g grillimakkaraa paloina
- 8 kypsää uutta perunaa
- 1 paprika lohkoina
- 2 punasipulia lohkoina
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 rkl limen mehua
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Liota grillitikkuja haaleassa vedessä ja pujota sen jälkeen tikkuihin makkaraa, perunoita, paprikaa ja sipulia.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon mausteet ja sivele vartaat juuri ennen grillausta mausteöljyllä.
Grillaa vartaat kauniin ruskeiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"