Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkara-peruna-paprikavartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makkarasta on moneksi ja jopa vartaisiin. Sinappinen dippi kuuluu ehdottomasti makkaran kaveriksi. Makuyhdistelmä on voittamaton.

Ainekset

  • 400 g grillimakkaraa paloina
  • 8 kypsää uutta perunaa
  • 1 paprika lohkoina
  • 2 punasipulia lohkoina
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl limen mehua
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

Liota grillitikkuja haaleassa vedessä ja pujota sen jälkeen tikkuihin makkaraa, perunoita, paprikaa ja sipulia.

Sekoita oliiviöljyn joukkoon mausteet ja sivele vartaat juuri ennen grillausta mausteöljyllä.

Grillaa vartaat kauniin ruskeiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat