1. Paloittele kala annospaloiksi. Ruskista voita kevyesti pannussa, laita kalapalat pannuun nahkapuoli alaspäin. Käännä palat parin minuutin jälkeen ja jatka paistamista. Nosta kalat pannulta ja pidä ne lämpiminä folion alla. Jätä rasva pannuun.
2. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Paloittele kevätsipulit ja suikaloi tilli. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä. Vedä pois kuoret ja kuutioi hedelmäliha.
3. Ruskista herkkusienet kalan paistorasvassa, kääntele mukaan kevätsipuli ja anna sipulin pehmetä. Lisää tilli ja tomaatti. Vatkaa kalafondi ja tilkka vettä ja lisää pannuun. Maista, mausta tarvittaessa, keitä pari minuuttia.
4. Laita kalapalat pannuun ja anna lämmetä. Tarjoile mielellään perunamuusin tai kuskusin kera.