1. Torttupohja: Voitele ja leivitä kakkuvuoka. Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi. Yhdistä jauhot, kaakao ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos munaseokseen, sekoita. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa alatasolla 35-40 minuuttia.
2. Torttu: Sekoita mansikat ja vadelmat, mausta tomusokerilla. Jaa valmis, jäähtynyt torttupohja kolmeen osaan ja levitä marjoja kerrosten väliin. Sulata tumma suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä hieman. Levitä suklaa tortulle, anna jähmettyä täysin.
3. Hämähäkinseitti: Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä ja pursota tai norota se hienoksi spiraaliksi alkaen tortun keskeltä. Vedä sitten hammastikulla ulospäin tortun keskeltä, jolloin suklaasta muodostuu hieno seitti.