Laita ainekset blenderiin ja pyöräytä samettiseksi pestoksi. Nauti tuoreeltaan.
Makuja
Hanin villiyrttipesto
Julkaistu 10.06.2015 15:02
10.6.2015. Hortoilijan unelmaresepti! Hanin villiyrttipestossa hyödynnetään luonnon antimia. Muista kuitenkin, ettei luonnosta kannata poimia mitään kasvia tunnistamatta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Villiyrttejä n. 2 dl repien pienennettynä (esim. pihatähtimö, vuohenputki, voikukka, kuusen kerkkiä, peltokanan kaali, maitohorsma)
- n. 1 dl pinjansiemeniä tai auringonkukansiemeniä, myös cashew-pähkinät käyvät
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 dl oliiviöljyä luomuna
- ½ luomusitruunan mehu
- pala parmesan juustoa