Viiden yrtin salaatti
Julkaistu
Suomalaisista villiyrteistä voi valmistaa herkullisen ja edullisen salaatin Marttojen ohjeilla.
Ainekset
- vuohenputken nuoria lehtiä
- voikukanlehtiä
- horsmanlehtiä
- litulaukanlehtiä
- siankärsämönlehtiä
- 1 tuore kurkku
Valmistusohje
Leikkaa tai revi lehdet. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään. Valmista kastike kermaviilistä tai bulgarianjogurtista, johon on sekoitettu tillisilppua, hienonnettua ruohosipulia, 1–2 hienonnettua valkosipulin kynttä ja ripaus suolaa. Tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka