Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porkkanapannukakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hieman terveellisempi pannukakku, joka on maukas niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit tarjoilla pannukakun paistetun pekonin kera.

Kolmelle-neljälle

  • 500 g porkkanoita, raastettuina
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl maitoa
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Laita raastetut porkkana kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen pariksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Lisää porkkanaraaste, valkosipuli ja persilja. Mausta.

3. Kaada taikina paistinpannuun, jonka kahva on uuninkestävä, ja paista uunissa 15-20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku