Porkkanapannukakku
Hieman terveellisempi pannukakku, joka on maukas niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit tarjoilla pannukakun paistetun pekonin kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kolmelle-neljälle
- 500 g porkkanoita, raastettuina
- 3 kananmunaa
- 3 rkl maitoa
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Laita raastetut porkkana kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen pariksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Lisää porkkanaraaste, valkosipuli ja persilja. Mausta.
3. Kaada taikina paistinpannuun, jonka kahva on uuninkestävä, ja paista uunissa 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka