Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkarapata kesävihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Päivällinen vartissa? Onnistuu. Sillä aikaa kun pata porisee, ehdit kattaa ja jopa hengähtää.

Neljälle

  • 400 g lenkkimakkaraa kuutioina
  • 250 g pakaste-kesävihanneksia
  • 3-4 perunaa isoina paloina
  • ½ vihannesliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • ½ rkl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Murenna liemikuutio pataan ja kaada päälle vesi.

3. Lisää vihannekset ja perunat. Kuumenna kiehuvaksi, lisää makkarakuutiot ja mausta.

3. Keitä 5-10 minuuttia kannen alla. Ripota pinnalle persiljasilppu ja tarjoile. Vihersalaatti on hyvää ja hyväksi ohessa.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapata