Makkarapata kesävihannesten kera

Päivällinen vartissa? Onnistuu. Sillä aikaa kun pata porisee, ehdit kattaa ja jopa hengähtää.

Neljälle

  • 400 g lenkkimakkaraa kuutioina
  • 250 g pakaste-kesävihanneksia
  • 3-4 perunaa isoina paloina
  • ½ vihannesliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • ½ rkl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Murenna liemikuutio pataan ja kaada päälle vesi.

3. Lisää vihannekset ja perunat. Kuumenna kiehuvaksi, lisää makkarakuutiot ja mausta.

3. Keitä 5-10 minuuttia kannen alla. Ripota pinnalle persiljasilppu ja tarjoile. Vihersalaatti on hyvää ja hyväksi ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!