Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kevyt fenkolilounas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän maukkaan pienen paketin voit myös valmistaa ulkogrillissä.

Yhdelle

  • 1 pieni fenkoli
  • 1 iso tomaatti
  • 50-75 g keittokinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi fenkoli. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Suikaloi kinkku.

2. Laita fenkoli, tomaatti ja kinkku alumiinifolioarkin päälle. Mausta ja pirskota päälle hieman öljyä.

3. Taittele paketti kokoon ja laita uuniin 15-20 minuutiksi kunnes fenkoli on pehmennyt.

Tuoreimmat aiheesta

Fenkoliruokia