Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff

nakki2

One pot -nakkistroganoff on Harri Syrjäsen versio omasta suosikkikotiruoastaan.

Ainekset

  • 300 g nakkeja
  • 300 g pastaa
  • 9 dl mietoa lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pikku nippu timjamia
  • 1 rkl paprikajauhe
  • 1 rkl chilijauhe
  • 2 rkl tomaattipyree
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolakurkku

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff:

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Silppua timjami.
  2. Kaada kasariin oliiviöljyä ja lisää sipuli ja nakit. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe sekä valkosipuli.
  3. Ruskista väri pintaan nakkeihin. Lisää lihaliemi ja kerma ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  5. Lisää timjami ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat potkua, lisää chilijauhetta (suosittelen).
  6. Lisää annoksen päälle suolakurkkua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.