Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff
Julkaistu
One pot -nakkistroganoff on Harri Syrjäsen versio omasta suosikkikotiruoastaan.
Ainekset
- 300 g nakkeja
- 300 g pastaa
- 9 dl mietoa lihalientä
- 2 dl kermaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- pikku nippu timjamia
- 1 rkl paprikajauhe
- 1 rkl chilijauhe
- 2 rkl tomaattipyree
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolakurkku
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff:
- Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Silppua timjami.
- Kaada kasariin oliiviöljyä ja lisää sipuli ja nakit. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe sekä valkosipuli.
- Ruskista väri pintaan nakkeihin. Lisää lihaliemi ja kerma ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
- Lisää timjami ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat potkua, lisää chilijauhetta (suosittelen).
- Lisää annoksen päälle suolakurkkua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"