SALAATTI: Kuumenna uunin grillivastus 200 asteeseen. Pese ja halkaise myskikurpitsa. Leikkaa puolikas kurpitsa vielä kerran pitkittäin puoleksi. Leikkaa puolikuun muotoisia sentin paksuisia paloja ja lado ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kuori ja halkaise punasipuli kuuteen osaan ja lado samalle pellille. Halkaise myös valkosipuli poikittain ja laita pellille. Mausta basilikaöljyllä, suolalla ja pippurilla. Paista uunissa, kunnes saat kauniin pinnan kurpitsaan ja sipuliin. Valkosipulia käytetään myöhemmin jäähtyneenä.
Leikkaa toisesta neljäsosasta myskikurpitsaa kuori pois, ja leikkaa paloiksi. Leikkaa pavuista kannat ja hienonna yksi valkosipulinkynsi. Paista pannulla kurpitsapalat ja pavut hienonnetun valkosipulin sekä mausteiden kanssa. Paahda pannulla pinjansiemeniä ja jäähdytä.
Pese ja halkaise kirsikkatomaatit, lisää sekaan myös aurinkokuivatut tomaatit. Pese salaatti sekä herneversot, kuivaa ja laita kulhoon odottamaan vinegrettea.
MISOVINEGRETTE: Erillisessä kulhossa vatkaa käsin vingreten aineksen tasaiseksi.
PERSILJA-VALKOSIPULI CREME FRAICHE: Purista paahdettu valkosipuli kuoristaan erilliseen kulhoon, lisää creme fraiche, persilja ja mausteet. Blendaa tasaiseksi massaksi.
Kokoa annos. Lisää salaattiin vinegrette, tomaatit ja sekoita. Laita päälle punasipuli, paistetut kurpitsat sekä pavut. Asettele paahdetut kurpitsat sekä maustettu creme fraiche ja lopuksi sirottele paahdetut pinjansiemenet.