Saran juustosalaatti vadelmakastikkeella
Saran kaunis juustosalaatti viimeistellään raikkaalla vadelmakastikkeella. Kokeile helppoa reseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 nippu romainesalaattia
- 2 kpl tuoretta aprikoosia, lohkoiksi leikattuna
- 50 g parmankinkkua
- 2-4 leipätikkua
- 50 g emmentaljuustoa (Arla)
Kastike
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- 3-4 rkl hunajaa
- 1/2 dl oliiviöljyä
- mustapippuria
- 1/2 dl vadelmia, tuoreita
Valmistusohje
Asettele salaatin lehdet lautaselle. Kieritä leipätikkujen ympäri parmankinkkusuikaleet. Leikkaa reiluja paloja juustosta ja lisää lautaselle. Lisää sekaan lohkoiksi leikatut aprikoosit.
Tee lopuksi helppo valdelmainen salaattikastike. Sekoita kulhossa, hunaja, etikka, öljy ja mustapippuri, niin että kastike on tasaista. Lisää joukkoon vielä tuoreita vadelmia ja tarjoile salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa