Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savusilakkamunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos valmistat munakkaan valurautapannussa, jossa ei ole muoviosia, voit kypsennyksen loppuvaiheessa laittaa pannun uuniin grillivastuksen alle ja antaa kaiken kuumeta muutaman minuutin ajan.

Kolmelle-neljälle

  • 5 savusilakkaa
  • 4 tomaattia
  • halutessasi, hieman yrttejä
  • 5 kananmunaa
  • ½ dl vettä
  • ½ dl kahvikermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat fileiksi. Viipaloi tomaatit ja hienonna mielellään hieman yrttejä.

2. Vatkaa munat, vesi, kerma ja mausteet. Sulata pannulla keskilämmöllä voita ja kaada taikina pannuun. Paista hitaasti ja sekoita välillä pohjaa myöten.

3. Lisää savusilakat, tomaatit ja yrtit munakkaan päälle, kun se on lähes valmis. Anna kaiken lämmetä ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas