Katkarapuomeletti

Makuja-kokki Henri Alénin versio perinteisestä omeletista maistuu katkaravuilta, ruohosipulilta ja ranskankermalta. Nopeasti ja helposti valmistuvalla herkulla saa varmasti vatsansa täyteen.

Ainekset

  • 5 kananmunaa
  • 5 rkl vettä
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 200 g katkarapuja
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 sitruuna
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 rkl voita
  • Katso video!

Valmistusohje

Valuta katkaravut hyvin ja sekoita joukkoon ruohosipuli sekä ranskankerma. Mausta seos sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

Suikaloi paprika ja hienonna sipuli. Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää munamassa pannulle ja sekoita massaa puuhaarukalla kunnes se alkaa hyytyä. Lusikoi katkaraputäyte munakkaan keskelle ja taita munakas taskuksi. Kumoa lautaselle ja nauti

Parhaat ruokaohjelmat