Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattia ja mozzarellaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Cocktailjuhlat kotonasi, eikä tikuista syödä tällä kertaa juustoa tai makkaraa!

4 annosta

  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • 6 keskikokoista tomaattia
  • 250 g mozzarella-juustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa

Kastike

  • 1 1/2 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1/4 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä salaatin valmistumisen ajan.

Viipaloi tomaatit viiteen osaan. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Revi salaatti ja tee siitä tarjoiluvadille salaattipeti.

Mausta mozzarella-viipaleet ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lado cocktailtikkuihin vuorotellen tomaatti- ja mozzarella-viipaleita sekä basilikanlehtiä.

Nostele cocktailtikut salaattipedille ja pirskottele päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat