Tomaattia ja mozzarellaa

Cocktailjuhlat kotonasi, eikä tikuista syödä tällä kertaa juustoa tai makkaraa!

4 annosta

  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • 6 keskikokoista tomaattia
  • 250 g mozzarella-juustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa

Kastike

  • 1 1/2 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1/4 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä salaatin valmistumisen ajan.

Viipaloi tomaatit viiteen osaan. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Revi salaatti ja tee siitä tarjoiluvadille salaattipeti.

Mausta mozzarella-viipaleet ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lado cocktailtikkuihin vuorotellen tomaatti- ja mozzarella-viipaleita sekä basilikanlehtiä.

Nostele cocktailtikut salaattipedille ja pirskottele päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!