Julkaistu
Valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile Harri Syrjäsen reseptiä!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 4 – 5 valkosipulinkynttä
- 30 g parmesanjuustoa
- 2 dl kermaa
- 8 dl kasvis-tai kanalientä
- pikku nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"