Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen valkosipulipasta

0:39img
Valkosipulipastan valmistusvaiheet näyttää videolla itse kokki Harri Syrjänen.
Julkaistu 15.01.2023 12:00

MTV LIFESTYLE

Valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile Harri Syrjäsen reseptiä!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 4 – 5 valkosipulinkynttä
  • 30 g parmesanjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl kasvis-tai kanalientä
  • pikku nippu persiljaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
  2. Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  5. Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit