Hedelmäraejuusto
Julkaistu
Raikas jälkiruoka, terveellinen välipala tai vitamiineja kuhiseva aamiainen...
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
3-4 hengelle
- 4 dl raejuustoa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 purkki ananaspaloja
- 1 rkl sitruunamelissasilppua
- 2 kiiviä viipaleina
Valmistusohje
1. Sekoita raejuustoon hunaja, vaniljasokeri ja puolet ananaspaloista.
2. Kääntele joukkoon silputtu sitruunamelissa ja jaa seos kauniisiin laseihin.
3. Koristele lopuilla hedelmillä ja kauniilla sitruunamelissan lehdellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku