Appelsiiniriisi à la Malta

Riisi à la Malta on ihanan maukas ja täyttävä jälkiruoka. Mainio tapa hyödyntää ylijäänyt riisipuuro. Appelsiinit virkistävät kokonaisuuden.

Neljälle-kuudelle

  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 annosta keitettyä riisipuuroa
  • ½ dl kidesokeria
  • 2 appelsiinia
  • viinirypäleitä

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma vaniljasokerin kanssa ja kääntele mukaan kylmä riisipuuro sekä sokeri.

2. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja, halkaise viinirypäleet.

3. Sekoita osa appelsiineista ja viinirypäleistä riisiin, käytä loput koristeluun.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!