Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy kattilassa tai padassa ja lisää lihapalat.
Kääntele, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
Mausta suolalla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, maustepippurit, laakerinlehdet, kanelitanko ja tähtianis. Kuori porkkanat ja sipulit ja leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi ja sipulit lohkoiksi. Lisää ainekset joukkoon ja kääntele hetki.
Lisää glögi ja vesi ja kiehauta.
Laita ruoka uunin kestävässä vuoassa 150-asteiseen uuniin ja kypsennä 4–6 tuntia.
Lisää joukkoon kypsennyksen aikana tarvittaessa vettä.
Lisää lopuksi smetana ja anna sen sulaa joukkoon.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.