Hellapoliisin hapanimeläbroileria
Unohda noutoruoka ja valmista itse Hellapoliisin herkullista hapanimeläbroileria.
4 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 400 g broilerinfileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 3 isoa porkkanaa
- 5 lehtisellerinvartta
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 2-3 rkl soijakastiketta
- 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
- ¾ dl ketsuppia
- mustapippuria myllystä
- 3-4 dl vettä
- 1-2 rkl perunajauhoja
Pinnalle
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.
Kuori porkkanat ja paloittele viipaleiksi, suikaleiksi tai kuutioiksi.
Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Lisää ainekset pannulle käännellen.
Mausta soijakastikkeella.
Lisää ananaspalat mehuineen, sekä ketsuppi ja mustapippuria myllystä.
Kiehauta.
Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Kiehauta.
Tarkista maku.
Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.
Tarjoa seuraksi riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"