Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin kinkkukiusaus

kinkkukiusaus_1_D8S1895-Edit (1)
Julkaistu 03.01.2017 07:22

MTV LIFESTYLE

Valmista klassista, suomalaista arkiruokaa: Poimi helppo ja aina maistuva kinkkukiusauksen resepti.

6 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kg perunasipulisekoitusta
  • 1 ½ tl suolaa
  • 300 g kinkkusuikaleita
  • 5 dl kuohukermaa
  • 200 g juustoraastetta
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa.

Lisää perunasipulisekoitus ja kääntele hetki.

Mausta suolalla.

Sekoita joukkoon kinkkusuikaleet, kuohukerma ja juustoraaste. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Kuumenna kiehuvaksi.

Laita seos uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja perunat ovat sopivan kypsiä.

Tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai punajuuria.

Tuoreimmat aiheesta

Liharuoka