Hellapoliisin mansikka-appelsiinijäädyke

katselukopio_mansikkaappelsiinijaadyke_1_D4S1185_250416-Edit

Mansikka-appelsiinijäädyke on upean makuinen kesäherkku, jolla voit korvata täytekakun. Valmista myös vierasvaraksi.

8 annosta

  • 2 munaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1-2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl appelsiininkuoriraastetta
  • ½ l mansikoita
  • muutama varsi tuoretta minttua

Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kuohukerma vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot.

Mausta seos hyvin pestyn appelsiinin kuoriraasteella.

Paloittele mansikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon hienonnetun mintun kanssa.

Tarkista maku.

Kaada seos metalliseen kakkuvuokaan tai muoviseen jäädykevuokaan ja laita pakastimeen yön yli.

Kastele tarvittaessa vuoan reunat kuumalla vedellä ja kumoa jäädyke tarjoiluvadille.

Koristele mansikoilla ja tuoreella mintulla.

Tarjoa!

 

 

 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!