Helpot pannupizzat
Valmiit pizzapohja-ainekset ovat hyvä keksintö niille, jotka eivät ole kovin tottuneita laittamaan ruokaa. Niiden avulla valmistat ihanaa pannupizzaa. Tee pizzoista ekstrapaksuja, kuten amerikkalaiset. Suikaloitu keräkaali on maukas lisuke.
Neljälle
- 1 pkt pizzapohja-aineksia
- 1 prk tomaattikastiketta
- 2 mozzarellamöykkyä
Täyte
- 200 g savukinkkua
- 1 pala kesäkurpitsaa
- 200 g herkkusieniä
- 4 rkl pestoa
- 2 tomaattia
- 100 g salamia
- 1 punasipuli
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Suikaloi kinkku ja kesäkurpitsa. Viipaloi herkkusienet ja tomaatit. Suikaloi sipuli. Viipaloi mozzarella.
2. Sekoita pizzapohja-ainekset taikinaksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa valmis taikina neljään osaan ja kaulitse aika paksuiksi pizzoiksi. Laita ne leivinpaperille pellille.
3. Levitä pohjille tomaattikastiketta ja asettele päälle mozzarellaviipaleita. Lado sitten päälle täytteet, kinkkua, kesäkurpitsaa, herkkusieniä, pestoa, tomaattia, salamia ja punasipulia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista uunissa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka