Tortillapizzat
Julkaistu
(Päivitetty )
Tortillapizzat ovat loistavaa viikonloppuherkkua, mutta sopivat myös arjen nopeaksi ruoaksi. Täytteissä kannattaa käyttää hyödyksi jääkaapin sisältöä ja omaa mielikuvitusta. Tästä reseptistä tulee 4 annosta.
Ainekset
- 4 pizzatortillaa (paksu tortilla)
- 280 g vahvaa salsakastiketta
- 400 g broilerinjauhelihaa
- 2 valkosipulinkynttä
- pala punaista chilipaprikaa
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
- 20 miniluumutomaattia
- ½–1 paprika
- 1–2 punasipulia
- 2–4 dl juustoraastetta
- oreganoa tai basilikaa
Valmistusohje
Tortillapizzat:
- Laita pizzatortillat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Levitä päälle vahvaa salsakastiketta.
- Paista broilerinjauheliha pannulla.
- Mausta valkosipulilla, chilipaprikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä jauheliha tortillapizzapohjien päälle.
- Puolita miniluumutomaatit ja paloittele paprika. Jaa ne jauhelihan päälle.
- Leikkaa punasipuli renkaiksi ja lisää ainesten päälle.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa.
- Tarjoa seuraksi oreganoa tai basilikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka