Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Herkullinen pannari

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Perinteisten pullien sijaan laskiaisena voi nauttia myös muita herkkuja. Kokeile tätä suussa sulavaa, helposti valmistuvaa pannukkakkua ja nautiskele marjaisan hillon kera.

Iso (reunallinen) uunipellillinen

  • 1 l maitoa, laktoositonkin käy
  • 4 munaa
  • 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl Myllyn Paras Ohrajauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kardemummaa
  • (1 tl vaniljasokeria)

Valmistusohje

Herkulliseen pannariin saat lisämakua käyttämällä ohrajauhoja, mutta halutessasi voit tehdä pannukakun myös kokonaan vehnäjauhoilla. Kardemumma on piste i:n päällä ja antaa pannarille pienen säväyksen , mutta senkään käyttö ei ole pakollista.

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan. Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina. Paista uunin keskitasolla n. 25 min kauniin väriseksi.

Tarjoile mansikka(tuore)hillon kanssa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku