Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mustikkamuffinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesä etenee ja mustikat kypsyvät kovaa vauhtia! Tässä on ohje helppotekoisille ja herkullisille muffineille. Saat vaihtelua ohjeeseen vaihtamalla kerman kookoskermaan, jolloin ohje on laktoositon, jos myös margariini / voi on laktoositonta.

Mustikkamuffinit noin 20 kpl

  • 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl mustikoita
  • 1 dl kermaa tai kookoskermaa
  • 1 dl pullomargariinia, laktoositonta voita tai margariinia, 100 g
  • 2 munaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia. Sulata ja jäähdytä rasva ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Vinkki: Onnistuu myös muilla marjoilla, esim.vadelmilla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Tuoreimmat aiheesta

Makeat muffinit