Hiilloshyppelijät munakokkelilla

Gotlantilainen erikoisuus.

Yhdelle

  • noin 100 g viipaloitua, savustettua lampaanviulua
  • kourallinen kantarelleja

Munakokkeli

  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Sulata nokare voita kattilassa. Lisää muna-kermaseos ja sekoita puuhaarukalla miedolla lämmöllä kunnes kokkeli on valmis. Mausta.

2. Paista kantarellit voissa pannulla, mausta.

3. Paista viimeiseksi lampaanviuluviipaleet nopeasti ruskistetussa voissa, tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.