Jogurttimarinoitu lammas
Julkaistu
Näin lampaanliha marinoidaan Turkissa ja monessa muussakin maassa. Myös keitetty riisi sopii hyvin oheen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g luutonta lampaanlihaa patapaloina
- 2 dl luonnonjogurttia
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta inkiväärijauhetta
- 1 maustemitta muskottijauhetta
- ½ maustemittaa neilikkajauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti ja mausteet ja kääntele lihapalat joukkoon. Anna maustua muutama tunti.
2. Nosta lihat siivilään ja anna nesteen valua. Ruskista lihat öljyssä pannulla. Jälkipaista miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä.
3. Laita lihat tarjolle pastan kanssa. Ripota pinnalle persiljaa ja tarjoa ohessa tzatzikia suikaloidun kurkun kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku