1. Kiehauta liha, kuori vaahto ja lisää pippurit ja vihannekset. Keitä liha puolikypsäksi.
2. Valuta liha ja leikkaa se palasiksi ja grillaa nopeasti kypsäksi hyvän hiilihehkun yllä.
3. Tarjoile uuniperunoiden kanssa.
Halstrattuja suolattuja lammasviipaleita sanotaan hellahyppijöiksi. Ennenaikaan lampaanlihasiivut laitettiin suoraan hehkuvalle puuhellalle paistumaan, josta ne hyppivät herkästi pois. Tämä on modernisoitu versio, eli lihat grillataan.
1. Kiehauta liha, kuori vaahto ja lisää pippurit ja vihannekset. Keitä liha puolikypsäksi.
2. Valuta liha ja leikkaa se palasiksi ja grillaa nopeasti kypsäksi hyvän hiilihehkun yllä.
3. Tarjoile uuniperunoiden kanssa.